Veel gestelde vragen

Algemeen - Permanente make up - Definitief ontharen - PHformula - Rimpelbehandeling

Algemeen

werken jullie op afspraak of kun je ook gewoon binnenlopen?

Wij werken alleen volgens afspraak, wel kunt U tijdens de openingsuren producten komen kopen of een vraag komen stellen. V0or uitgebreidde vragen is het toch beter om een korte afspraak in te plannen zodat er voldoende tijd voor U gemaakt kan worden.

Zijn jullie op zaterdag nu wel of niet open?

Zaterdags zijn wij in principe gesloten, in overleg kan er soms iets anders besloten worden.

Permanente make up

Is het pijnlijk?

Het tatoeëren van de wenkbrauwen wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren, hoogstens op het einde wat scherp. Rondom de ogen wordt er, heel voorzichtig, met crème de huid voorverdoofd. Het verschilt ook erg persoon qua gevoeligheid. Er is nog nooit iemand met één eyeliner de deur uitgegaan...

Definitief ontharen

Waarom is IPL zo kostbaar?

Dat valt eigenlijk heel erg mee, na één tot anderhalf jaar behandelen bent U wel voor jaren klaar, dus als je het zo bekijkt. U komt natuurlijk om de 4-6-8-10 weken, dus het is flink verspreid. Daarnaast wordt IPL in het gelaat door de meeste aanvullende verzekeringen vergoed. Dit gaat dus niet van Uw eigen risico af.

PHformula

Zijn de voor- en naserums verplicht bij de medische peelingen?

Ja, die zijn verplicht. Het hoort in het concept om het resultaat zo optimaal mogelijk te krijgen. De serums kosten 49,00 per stuk.

Rimpelbehandeling

Is zo'n intake-gesprek bij Dr. J. Krant echt wel vrijblijvend?

Absoluut, Dr. J. Krant neemt altijd de tijd om U goed te informeren en heeft een duidelijke richtlijn qua de te verwachten kosten. Aan het intakegesprek zijn geen kosten verbonden.

Algemeen - Permanente make up - Definitief ontharen - PHformula - Rimpelbehandeling
Direct een afspraak maken? Klik hier