Definitief ontharen

Bij Kamille City werken wij met verschillende methodes voor ontharen in het gelaat en op het lichaam. Uiteraard worden de methodes harsen, epileren en sugaren nog altijd uitgevoerd, maar tegenwoordig zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden.

Op het gebied van definitief ontharen werken wij (sinds 12 jaar) met IPL, dat is een apparaat dat werkt met "intens pulse light". Dit is vergelijkbaar met een laserapparaat, maar dan iets veiliger in gebruik en inzetbaar op meerdere problematieken (bijvoorbeeld acne, pigment en anti-aging).

Hiervoor zijn speciale opleidingen gevolgd bij de branche-organisatie ANBOS en daardoor worden de behandelingen in het gelaat bij ons ook vergoed door de meeste verzekeraars. De vergoeding zit wel altijd in het aanvullende pakket en heeft niets te maken met Uw eigen risico. Wij checken jaarlijks van alle verzekeringen de voorwaarden, dus U kunt ons altijd raadplegen wat betreft Uw vergoedingen.

Helaas werkt IPL niet op elke haarkleur. Grijs en blond haar zijn helaas niet geschikt voor behandeling met IPL. Mensen met overbeharingsproblemen in het gelaat kunnen dan kiezen voor diathermie of de blend-methode. Dit is een elektrische epilatie d.m.v. gelijkstroom. Er wordt gewerkt met een naald-module en iedere haar wordt dan afzonderlijk behandeld. Ook dit is een definitieve ontharingsmethode en wordt in het gelaat ook door Uw aanvullende verzekering vergoed.

Voor elke methode van definitieve ontharing wordt er eerst een intake-gesprek gevoerd. Alles wordt doorgesproken zodat U weet wat U kunt verwachten, wat de verwachtte tijdsduur wordt en uiteraard worden de kosten besproken. Na het invullen van de intakelijst wordt er bij IPL ALTIJD een proefflits gedaan en wordt er na een week overgegaan tot behandeling. Dit is puur om risico's uit te sluiten en het is de veiligste manier van werken.

Mocht U meer inhoudelijke informatie willen omtrent definitieve ontharing, dan kunt U altijd een bericht sturen via ons contactformulier of ons telefonisch bereiken via 0344-655438.

 

Direct een afspraak maken? Klik hier