pHformula

Professionele pHformula behandelingen

Met andere woorden, medische peelingen om verschillende huidproblemen flink aan te pakken, de enige peeling in zijn soort. Waarom? Omdat pHformula het enige product is dat behalve het peelende effect ook werkstoffen d.m.v. zuurstof toevoegt. Dit is sensationeel om te ervaren en de resultaten zijn spectaculair bij de onderstaande huidproblemen:

> Huidveroudering, intensieve rimpelvermindering en het verstrakken van de huid
> Acne, ontstekingen genezen en vermindering van het talggehalte van de huid
> Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
> Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea

Dus, in principe is er voor ieder huidprobleem een specifiek programma. Als U geïnteresseerd bent in deze behandelingen dan werkt het als volgt:

U komt de eerste keer voor een intake-gesprek om de huid te bekijken, uw verwachtingen te bespreken en een vragenformulier in te vullen. Deze wordt door de cliënt en de behandelaar samen ondertekend.

Thuis moet U twee weken van te voren beginnen met één of tweemaal daags een voorserum te gebruiken, dit is om de huid te laten wennen aan de werkstoffen die in hogere concentratie in de peeling zitten. Daardoor kunnen we ook zien of U geschikt bent voor de peeling en of er geen allergische reactie ontwikkelt. Vaak ziet U al verbetering door gebruik van het serum zelf.

Na die twee weken starten we met de eerste peeling, dit wordt vier keer herhaald om de vier weken. Het is belangrijk dat dit rond de 28 dagen gebeurd. Na de eerste peeling neemt U het nabehandelingsserum mee om de huid de eerste dagen te laten herstellen. Dit is een belangrijk deel van de behandeling en het is belangrijk voor het resultaat.

U kunt in mindere of meerdere mate last hebben van vervelling en/of irritatie, dit is echter per keer en per persoon verschillend.

De resultaten zijn echt spectaculair te noemen, ervaar het verschil bij Uw pHformula specialist.

  • pHformula
  • pHformula
  • pHformula
  • pHformula
Direct een afspraak maken? Klik hier