Permanente make-up browniment en nannostroke

Sinds 1998 ben ik, Leonie Visser, mij gaan specialiseren in permanente make-up. Toentertijd nog iets bijzonders, tegenwoordig is er een overvloed aan keuze, maar ervaring en professionaliteit zijn bij permanente make-up erg belangrijk. Er moet tijd genomen worden om een goede vorm- en kleurbepaling te maken in overleg met U als client. Dat is vaak nog belangrijker dan het tatoeëren zelf!

9 jaar geleden is de GGD zich gaan bemoeien met de hygiënecode van de permanente make-up en we vallen sindsdien onder de tattoo- en piercingwetgeving. Persoonlijk vind ik dat een uitstekende stap, hierdoor kan de consument zich beter oriënteren.

Maar wat is nu precies permanente make-up?

Er wordt door middel van een pigmenteerapparaat inkt ingebracht in de bovenste huidlagen, zeker niet zo diep als bij een echte tatoeage, omdat deze in de lederhuid wordt gezet. Dit is de reden dat permanente make-up ook verdwijnt en een echte tatoeage niet tot nauwelijks, dit verschilt overigens per persoon. De huid blijft levend materiaal en elke huid vernieuwd zich anders en stoot meer of minder af dan een ander. Vandaar dat elk persoon uniek is. Dat zie je ook terug in de kleur- en vormbepaling en zettechnieken.

Na zes weken wordt de behandeling herhaald, na overleg over de vorm en kleur op dat moment. Wij werken met pigmenteerapparatuur en inkten van Ecuri Cosmetics, dit is momenteel het meest toonaangevende merk op het gebied van permanente make-up. Bij ons zijn de prijzen inclusief 1 à 2 nabehandelingen. De permanente make-up wordt in fases opgebouwd. Meestal begin ik iets voorzichtiger met een kleur die waarschijnlijk te licht zou kunnen uitvallen, maar donkerder kan altijd. Liever een keer extra, dan dat U niet blij bent met het resultaat. Het blijft toch Uw gezicht en het is altijd weer een spannende beslissing.


  • Permanente make-up  browniment en nannostroke
Direct een afspraak maken? Klik hier