Over ons

Onze aandacht richt zich voornamelijk op huidverbetering, definitief ontharen en permanente make-up. We gaan voor kwaliteit en deskundigheid in een prettige ongedwongen sfeer. Wat wij heel belangrijk vinden is om ons te blijven onderscheiden en te blijven gaan voor de nieuwste technieken en producten. Hiervoor gaan wij geregeld naar na-scholingen, cursussen en specialisatie opleidingen. Wij zijn lid van de ANBOS, NL SAS en wij zijn GGD-geregistreerd. Tevens werken wij op het gebied van acne en overbeharing in het gezicht voor alle verzekeringen. Vraag ons naar de voorwaarden.

Kamille speciaalkosmetiek bestaat uit een hecht team en iedereen heeft zijn eigen specialisaties. Het is ook de bedoeling dat U als client zoveel mogelijk de zelfde behandelaar krijgt, dat is een prettig en vertrouwd gevoel.

Sinds 18 jaar werken wij samen met onze cosmetische arts Dr. J. Krant. Hij verzorgt de intakes, werkt met botox, hyaluronzuur en sculptra. Intake gesprekken zijn altijd vrijblijvend en kosteloos. In de rubriek "Nieuws" vindt u altijd de nieuwste data en tijden. Het intakegesprek en de eventuele behandeling wordt desgewenst altijd door een van ons begeleid.

U kunt ons contacten per telefoon, mail of via het website contactformulier.

Graag tot ziens.

Direct een afspraak maken? Klik hier